sedih teramat

Assalammualaikum...
Sob sob...
Saya sedang melanda perasaan yang sangat SEDEY kowt sekarang niyh...
Kalau readers baca post saya sebelum niyh yang saya terGEDIX2 ngan si dia ^-^
Saya kene lupakan dialah...coz dia dah ada 'GF'
taw tak 'girlfriend'??
since dia form 3 lagi sampai skang dah 22 tahun un maseh txting2 lagew
no wonder laa asyik melekat kat phone jer
wah..awak...da HANCUR kan <3 saya tawk??
Jahatlaa awak niyh..
Sampai kengkawan saya ejek taw
siap pura2 tules love letter lagi nak sedapkan hati saya
pk saya BEBAL hape??
ADOAI.....apelah nasibku..
Dah pulak uh..si dia^-^ akan mengikuti kami ke A-FAMOSA RESORT
sebagai guru pengiring
pada mulanya memanglaa aku yang ajak dia
tapi setelah diPERLI habes oleh ustazah yang berbunyi seperti ini
"ea? kenape awak ajak dia jadi guru pengiring?"
"sebab dia jeh yang FREE ustazah"
"kenapa awak ajak guru lelaki? dia tu kan guru sandaran"
"dalam syarat2 kena ade guru lelaki jadi pengiring..."
"siape yang buat syarat2 tu?cakap dengan ustazah..."
diam.......(speechless)
"awak semua ni taw tak? lelaki di hatinya cuma perempuan je..kalau dia tengok awak semua mandi basah2 tu..ish..taktaw laa saya nak cakap ape"
"ni siape yang ajak dia ny bole undang FITNAH taw tak??"
"kalau awak tengah sebok2 mandi ade sorang pulak pergi rapat2 dengan dia"
"ni mesti ade yang berkenan ni?"
aku yang dok kat depan ustazah (centre of the class) terasa gler kowt
terkedu aku dengar
ade jek sore2 sumbang berdehem2 dengan kuat kat belakang uh cam nak perli2 akuh..
sabar je lah =..=
okayh....sekarang niey
aku tengah respect giler sorang insan nie
selama ni akuh pikirkan budak skola dia teruk2 perangai...
tapi akuh silap besar..
korang nak taw apa yang kitorang bualkan??
ha...baca nih....
Shakinah As Saad

ko reti masak maggie je ke?

FridayShakinah As Saad

(soalan)

FridayAidill Fitri

sume reti

goreng ikan reti

nasi goreng reti

goreng telur pon reti

ape lg?

buat air pon reti

FridayShakinah As Saad
erm...
aku tak reti laa
masak maggie
hangus

FridayAidill Fitri
salah
kembang

FridayShakinah As Saad
betol
aku masak maggie hangos
coz aku tak letak air

FridayAidill Fitri
ko gylea

FridayShakinah As Saad
aku pkkan air tu dtg sendiri

FridayAidill Fitri
tu air mata ko
x dpat mkn maggie
kmpunan

FridayShakinah As Saad
aku ni perempuan
tapi tak reti masak
aku seey taw
*sedy
mak aku asyik bebel je

FridayAidill Fitri
HAHAHA
tu ar mngadap korea je

FridayShakinah As Saad
tapi
kalau aku masak pon tak jadi
bek tayah

FridayAidill Fitri
HAAHA
blaja laa

FridayShakinah As Saad
aku nak buat cake je
lauk2 ny bukan genre aku

FridayAidill Fitri
bes uh,,,
xkn la ko nk bg laki ko mkn kek spnjang mase
=.=

FridayShakinah As Saad
aku tanak kawen laa
kalau dia tanak makan kek aku
rumit ar kawen2 ny

FridayAidill Fitri
kawen tu mnyumpurnakan agama
nk ke agama ko x smpurna?

FridayShakinah As Saad
kaw rase sempat ke nak kawen
aku rase sebelom kawen dah kiamat daa

FridayAidill Fitri
xyah rsau kn kiamat tu,,,rsau kn dulu malaikat maut yg bole dtg bile2 mase je

FridayShakinah As Saad
tu laa yang aku takowt..
banyak dosa akuh
ish...tapi
aku tak bole elak laa
nak minat korea ogh mara
kata buang masa dosa
aku minat ustaz orang mara
kata ustaz tuh da ade calon
abes tu aku nak wat ape?

FridayAidill Fitri
ko g mnat ustz yg da ade calon wat pe
balaja dulu
x yah pikir kawen time cmni

FridayShakinah As Saad
aku tak pk kawen lah

FridayAidill Fitri
bes tuu

FridayShakinah As Saad
coz aku da tak caye laki lgew
aku benci laki
coz da 6 orang laki hancurkan hati aku
geramnay
*geramnya

FridayAidill Fitri
woi woi
ayh ko laki
atok ko laki
ustaz ko laki
suami ko laki
rasulullah pon laki
x caya kt rasulullah ke?

FridayShakinah As Saad
bukan laa..
lelaki sekarang laa
ko ni kan..
aku tak maksodkan yang ko senaraikan tu

FridayAidill Fitri
HAHA
jgn dsbbkn 6 org laki tu ko da x caya kt laki2 lain

FridayShakinah As Saad
ko tak penah puutus cinta ke?
aku ta penah couple so aku tak taw

FridayAidill Fitri
HAHAHA
ak pena jd ROSAK dulu

FridayShakinah As Saad
rosak

FridayAidill Fitri
time drjh 6 till f1 or f2
yup

FridayShakinah As Saad
rosak?

FridayAidill Fitri
ye

FridayShakinah As Saad
ouh
kaw amik dadah ea?

FridayAidill Fitri
rosak dsbbkn cinta dr syaitan
yg mmbawa ak ke prkara2 yg lagha

FridayShakinah As Saad
aku pkkan ko amik drug..

FridayAidill Fitri
tp,,,ak still caya kt prmpuan lain

FridayShakinah As Saad
citer laa sket kisah kaw
aku suke nk dengar

FridayAidill Fitri
dga?
bce je

FridayShakinah As Saad
oke2..kali ni kaw betol
cepat laa citer

FridayAidill Fitri
ak still caya kt prmpuan lain
coz spatutnye
ak bknnye kne ad burok sngke n was2 kt prmpuan lain cm ko tu
tp spatutnye burok sngke n was2 kt diri sndiri dulu bila ad hbungan ngan die...
paham?

FridayShakinah As Saad
taak..
ayt ko niy
memeningkan aku

FridayAidill Fitri
haha
means
kite kne burok sngke n was2 kt diri kite dulu
bknnye kt org lain,,
smpai dax caya kt laki..
sbnrnnye kite yg slh
sbb trlalu mnaruh hrapan kt org tuu kn?
paham?

FridayShakinah As Saad
nak menanges aku bace ko nyer nasihat ny
bagos laa kaw
bole jadi ustaz
aku doakan kaw dapat masuk imam muda

FridayAidill Fitri
HAHA

FridayAidill Fitri
imam muda??
x ckop ilmu ar

FridayShakinah As Saad
weyh...terharunya aku
kaw ny buat aku insaf laa wey
thnx
ko mesti masok punya
imam muda

FridayAidill Fitri
HAHAHA
bg0s2

FridayShakinah As Saad
nanti aku sokong kaw

FridayAidill Fitri
HAHAHA
baek ko skong dak neutron
dy lg byk ilmu

FridayShakinah As Saad
aku tak sangka budak2 sultan pon alim gak
aku pkkan korang ni yg sebaliknya
jahatnya aku nni
tak habes2 burok sangka

FridayAidill Fitri
HAHA

FridayShakinah As Saad
tapi aku nak sokong kaw gak

FridayAidill Fitri
x sume yg jhat

FridayShakinah As Saad
betol2

FridayAidill Fitri
sbb slalunye cite yg jhat tu la kite slalu amek tau...
tp x pena nk amek tau kbaikan org kn...
tu yg wat kn bdak2 sharodz pikir cmtu

FridayShakinah As Saad
mungkin
hurm...
aku patot tukar pemikiran aku

FridayAidill Fitri
tau xpe

FridayShakinah As Saad
ko ny prs ke?

FridayAidill Fitri
haha
nape tnye cmtu?

FridayShakinah As Saad
sebeb kaw ny berkebolehan menjadi pebimbing rakan sebaya
bukan penjaja rakan sebaya

FridayAidill Fitri
HAHAHA
mmg ad nk rse nk msok time awl taon

FridayShakinah As Saad
kaw prs ke?

FridayAidill Fitri
then,,x smpat nk amek borng
but,,mmbe ak da msokkn ak utk jd prs taon dpan
so,,taon dpan la ak aktif

FridayShakinah As Saad
waa..tahniah2
kaw memang terbaeeekkk lah

FridayAidill Fitri
mne ad
ad yg lg trbaek drpd ak..


pape hal pon...

THANK SO MUCH MR. MUHAMMAD AIDILL BIN FITRI

coz kaw daa banyak bagi nasihat kat aku..

kaw laa kawan aku dunia akhirat....

thanks KAWAN BAIK <3 ^-^

Comments

ziratacha said…
mengong....
spew la yg da mlukakn ati ko sbnarnye nieyh?
Cik L ke ustzh?
Shacky_61286 said…
mungkin kedua-duanya kowt??
Hum bagos lah kalau kau sedar...
ouwh dats why ko tny psal CRUSH ke??
well i think dats it.. well,
jadikan ney as pengajaran untok kau laa.
mnusia x t'lepas buat salah, x semua
sempurna.. so jdikan hri ni lbey baek dri
semalam (cheh da mcm pndakwah da) >.<
happy2 slalu!!!
Shacky_61286 said…
terbaeeeek laa akak

Popular Posts