2PM datang Malaysia

Assalammualaikum~
Jawabla , dapat pahala taw , no3x sape penjawab kena jawab , sebab ia adalah WAJIB~
okay2x , sekarang niey aku berasa sangatla DENGKI + SAKIT HATI + IRI HATI dengan abangnya Fara Afiqah Syahmi Baharudin kerana abangnya akan pergi ke CONCERT 2PM 
ARRRRGGGGGHHHHHH ! ! ! ! ! ! TIDAAAAAKKK ! ! !
Mana aci abang dia ny ~ adoai , aku pown nak pergi jugak ~ T T
Takpelaa , yang penting Jang Woo-Young oppa taw yang aku sangat SAYANG + RINDU tahap DEWA pada dia jer~ so , oppa DUN WORRY , maaa~
okay2x , kengkadang aku niey terase cam benci jer ngan golongan LELAKI
aku taw bukan salah MEREKA , tapi mungkin disebabkan beberapa orang
PERSEPSI akuh paling teruk sekarang terhadap MEREKA~
sorry yer kaum ADAM~ sekejap jer aku bengang , sekarang tak lagi~
Aku da terbaca seorang insan (yang selalu aku gado ngan dia dalam FB) punya blog
tak habes2x dia ni nak citer pasal nak jadi COOL
COOL sangat ke dia ? i mean , kaw nak jadik cool ke ?
nak saaangat , bagikan ~
akuh tules laa kat status akuh camni~
       ' Akuh nak jadik orang COOL lah , boleh tak ?
         Asyik jadik orang HOWT jer , panas lah~ '
camtu larh bunyinya , boleh pulak dia comment
       ' COOL BLOG ~ '
sangat kurang ajar kan ?
aku taw laa aku salu mintak dia cool blog aku yang da BERKURUN2X aku tunggu tak dapat~
Tak perlu laa kan nak PERLI2X cenggini~ adoai~
Pasal kaw akak aku cakap aku ni 'DESPERATE' , taw tak ?
Jatuh maruah aku laa~ grrrrrrr.... sabar jela~
okay2x , tiba2x aku terlintas nak pamerkan 'LIST LELAKI - LELAKI IDAMAN SHAKINAH AS SAAD'
Boleh tak ? izinkan saya , yer ?
Ea? aku tak maksodkan kaw pon kan , asal kaw perasan sangat ? adoai ~ lelaki #

LIST LELAKI-LELAKI IDAMAN SHAKINAH AS SAAD

1. Mesti HANDSOME ( lebih kacak dan tampan daripada cute dan comel , ngee~)
2. Mesti boleh MEMBIMBING akuh ke SIROT AL MUSTAQIM (haruslah~)
3. Mesti lebih PANDAI dari AKUH ( kalau kaw rase aku pandailaa~)
4. Mesti lagi banyak HARTA dari aku ( materialistic nye kaw , shacky ?)
5. Mesti tak jemu layan KARENAH aku (perangai tak MATANG)
5. Mesti SETIA (tanak CROCODILE LAND)
6. Mesti HIGH TASTE cam akuh ( kalah GU JUN PYO)

dan antara calon - calonnya adalah :

1) Mr. Kang Min Hyuk * berumur 20 tahun * menetap di korea * eye-smile * drummer CN BLUE



2) Baro * 19 tahun * Menetap di Korea * Rapper B1A4 * Kim Ki Bum's clone


3) Yoon Si Yoon * 25 tahun * Menetap di Korea * eye - smile * actor


4) Jang Woo Young * 22 tahun * Busan , Korea * Vocalist of 2PM * muka cam ayam (cute ~)


5) Yang Yo Seop * 21 tahun * Seoul , Korea * Main - vocalist of B2ST * fake maknae



Sebenarnya ade lagi , tapi kesemua mereka ni adalah TOP 5 laa~
okay2x , akuh nak pamerkan wajah2x seksi mereka ni ~
enjoy it kawan ~






okay , tu je ~ tataw nak pilih yang mana
*sebab semuanya dah CONFESS pada saya~
#ngee~ jangan mara ea ?





Comments

cassiopeia said…
mine belongs 2 yunho oppa ^^ hehehe...
nurazniedah said…
kaq kyna !.. yoseop owg nyer....haha...
Shacky_61286 said…
nak sangat yunho nyer , bagikan~
Shacky_61286 said…
tak bolelaa azny , yo seop is mine~
nurazniedah said…
huhuhu.....
oke larw....minhyuk??
Shacky_61286 said…
lagilah tak bole , wahai adik azny
tapi , kalau azny nak yun ho orang bagi~

Popular Posts