giler2 selepas kebengangan dengan seseorang

Assalammualaikum readers ~ aku taw walaupon tade la banyak sangat owg yang nak baca blog NGEPEK2 akuh niey , tapi aku still akan appreciate kowg , thanx kawan~
Okay , semalam sebenarnya (masa semua orang happy sebab Malaysia menang bola sepak sea-game)
Aku pulak dalam kebengangangan yang AMAT sangat dengan seseorang niyh ~
Tayah lorh aku cerita kesahnya , yang penting aku da okay sekarang lol~
Dah tu pulak , ada seorang insan ni muncul nak  mintak tolong aku jadik orang tengah dia ngan kawan aku
kaw pikir aku hape? POSTGIRL ? hamboi , sesukati kaw jewk ~
Naseb baek akuh baik tolong kaw , tidak ~ kaw buat laa sendiri kaw tawk?
So semalam , aku pon jadi laa gila2 sekejap
snap2 gambar yang tak perlu
macam ni




kan aku cakap ? tak perlu kan ? hahaha~ tapi aku still gak amik gambar
dah terAMIK tuh , so , aku post je laa dalam niyh , hehe ^-^


novel aq dapat hadiah lol ~
pengunjung aktif form 4 ~



ni bukan aku punya , tp citer dy
seriously , so sweet maa ~


ni adek saya yang bagi
*hadiah present lol ~
awal gaylea dapat kan ?
thanx Aliah Raman <3



caye tak , kalau akuh cakap akuh tak guna DSLR pon amik gegambar niyh ?


MR . BEAN dan anaknya
*sweet family kowt ~


"papa , i'm tired"
"son , go to sleep lorh ~"
"okay , papa BEAN"



"best kowt tido dalam cawan niey~"
"lol~"


papa BEAN yang agak2x HANDSOME
*naunyer~


my wax hand
*buat ngan Hanum (adik ipar)
kat Wonderland Ayer Keroh Melaka
Charge : RM 15 daripada RM 30



My only flower
*U-know yang bagi
*my 2nd present gift
patutnya ade 3 bunga tp dah mati dua
OMG ! nyawa aku tinggal 1 je laa~

Gambar2x NGEPEK kalau korang tak suke tengok , bole la nak skip ke tempat lain ~
yang penting , ade org yang akn tengok , hehe ^-^ <3


what happen to u , mr . teddy ?


bunga yang sedap dimakan~
*kowt ?



blur gaylea muka makcek sorang niyh ~


fake hand vs real hand ~


komik yang da banyak kali baca ~
sampai bosan daa~


fail yang U-know bagi
*seriously , aku tataw asl dy bg monyet 
erk ?
papehal pon , aku appreciate gaylea~
owh no ! jangan kaitan aku dengan that 'Nyet Punkz' tu okay ?
erk ?





Comments

cassiopeia said…
x blh lh lagu from PARADISE KISS....
baru tgk ke?
kesiannyer yerk....:P
Shacky_61286 said…
asal tak boleh ke kalau baru tengok pown?

Popular Posts