Skip to main content

Posts

Featured

Faisal Junior Ku Yang Comel Part 2

Salam.
Harini malas nak post panjang-panjang.
Sebab baru usha facebook terjumpa gambar lama aku time diploma.
Based on tittle above, before this, i have wrote a short post about him.
Luckily, he have not read it or reach my insane blog yet (ye ye je) haha LOL

Okay, back to the topic.
Same like several situations before, it happened to me that aku akan stop crush kat someone until aku dapat amik gambar dengan dia.
Haha what a life?
Adakah limit crush aku diukur dengan hanya sekeping gambar?
Haha kelakar weh. But im serious though.

Check this out.
Masa ni kitorang ade Aero Farewell Dinner kat Kota Damansara if im not mistaken.
Lepas gambar ni was taken aku dah terus stop minat dia.  Alaa, lagipun dia ni junior aku. Muda setahun weh.  And gambar ni pun bukannya aku yang eager tergedik-gedik nak amik pun. Semua sebab Aerosis yang duk sondol-sondol aku.  "Kina, pergilah! Pergilah!" Haha, aku pun hemm berjalan je lah dengan tenang ke arahnya.
And as I know, he did not like it that…

Latest posts

Separuh Abad.

Filter aib dah bocor.

Faisal Junior Ku Yang Comel :3

Hati.

No more cries.

Alhamdulillah.

Jahil.

Lorde - Royals

Sabar.

The Last Day of the Semester.

Penat.