Faisal Junior Ku Yang Comel Part 2

Salam.
Harini malas nak post panjang-panjang.
Sebab baru usha facebook terjumpa gambar lama aku time diploma.
Based on tittle above, before this, i have wrote a short post about him.
Luckily, he have not read it or reach my insane blog yet (ye ye je) haha LOL

Okay, back to the topic.
Same like several situations before, it happened to me that aku akan stop crush kat someone until aku dapat amik gambar dengan dia.
Haha what a life?
Adakah limit crush aku diukur dengan hanya sekeping gambar?
Haha kelakar weh. But im serious though.

Shakinah X Faisal
Check this out.
Masa ni kitorang ade Aero Farewell Dinner kat Kota Damansara if im not mistaken.
Lepas gambar ni was taken aku dah terus stop minat dia. 
Alaa, lagipun dia ni junior aku. Muda setahun weh. 
And gambar ni pun bukannya aku yang eager tergedik-gedik nak amik pun.
Semua sebab Aerosis yang duk sondol-sondol aku. 
"Kina, pergilah! Pergilah!"
Haha, aku pun hemm berjalan je lah dengan tenang ke arahnya.

And as I know, he did not like it that we teased him so much. Sorry Faisal. I just like your cute face. Just like a cat (for me ><)

I hope that you will continue your degree in Skudai. Proceed in Aeronautical Engineering tau because you are smart! Only smart, genius and intelligent people yang boleh cope with Aero. In shaa Allah if ade rezk I will attend to your batch's convocation. If tak collide dengan timetable lah ye.

L*ve,
Kina.

Comments

Anonymous said…
sekarang crush dekat siapa yek?
Adelah kat sorg senior ni, tapi he is so out of my league lah

Popular Posts