jalan sana sini

Nurliyana Adilah binti Suboh , awak mesti tengah baca belog saya yang COMEL ni kann??? 1 mmmuahh untuk kamoo . okay2x , saya bagi sekali dengan Zac Efron awak nih . Yana , nah AMIK ni ~

HA ? LARGE kann ? hahar ~ okay2x , harini akuu agak teRUJA sebab ada 7 orang tengah tengok belog aku SERENTAK . wahahahhahaha , *giler BANGGA kaw Shacky ?* , eh3x , haruslah ! belog akuuu kann ~ okay2x thanx kepada sesiapa yang sudi menSTALKER belog akuu nih . akuu taw akuu meREPEK n salu LARI dari TAJUK asal , tapi ikut SUKA akuuleww , belog akuu kan ??? wahahahhaha , *jahatnya akuu* . oke STOP ! thanx sumer . kalau sudi COMMENT laa yerr ~ okay , asal tajuk akuu harini pasal berJALAN . memang laa kita berjalan rite ? sape merangkak ? hahaha tataw maa ~ okay2x , akuu just nak sakap minggu depan 24 , 25 dan 26 Februari akuu nak pergi dok HOTEL , yeah ! bestbest! wuhuu.. *eksaited sangat kaw ni NYAH ~* wahahahah , tadelaah . akuu akan pergi ke Ayer Keroh Country Resort !!! hey2x , bukan hotel MURAHAN untuk WHORE laa , kitorang nak pergi program akaun kat sana . Gabungan dengan SMKA Sultan Muhammad ( musuh akuu ) n SMK Tun Perak ( bakal musuh akuu juga ) . okay2x , akuu nak carik dak BISHOP , pastu akuu na kejar dia n then nak CEKIK dia KUAT2 . kalau bolehlaa kann ? *kena pakai sarung tangan maa~* kalau tidak baik akuu pegang b**i . huh ? asal ? pelik ke ? okay di sini akuu nak menegaskan bahawa PEGANG TANGAN SESEORANG YANG BUKAN MUHRIM DENGAN KITA IBARAT KITA PEGANG BABI . taw2x , okay , kali ni akuu throw away je perkataan tuh , sebab tak SALAH pon kan akuu CAKAP , akuu tak MENCARUT rite ? okay , balik to real STORY , *memang jauh kelaut der ~* okay BISHOP , siaplaa kaw ! huahar *gelak giler devil* . pastu , 3/3 , akak sedara akuu or lebih tepat ------> COUSIN akuu nak kawen . hope dapat jadik KENDARAT *giler desperate akuu ni* bhahahaha , okay2x , nak jalan2x sambil usha mamat LONGKANG tepi jalan ~ boleh ke ? boleh kann ? peace !

Comments

ek elehhh.
kau punya post dari atas tuu.
macam dah pergi jekk.
padahal coming soon kowwttt.
poyo lebeyy. =..="
cassiopeia said…
ngorat mamat tepi jln x men lh wei!
bek ko pi dok dpn buku baca lh * aku pn same gak! =.=" haha...... :D
yela.... perancangan awal derr~
bolehlaaaa . . . mamat LONGKANG tepi jalan tu berlambak2 kat Melaka nih ~ huahar !
puihhh.
mmg.memang perancangan awal kau tuu bagus.
tapi at the end of the day.
kau yg langgar terbabas tak ikot lgsg.
puiihh.ahaahaa. :]
ada yang akuu cepukkkk miinah sorang ni kang ~

Popular Posts