hello peeps

Azeera Natasha Azmi , awak baca blog saya eh ? SO SWEET ! okay . akuu sangat LAPAR sekarang . okay , need to eat . aku STARVING ney , muahahaha . pape jea . minggu niey akuu kan pegi ke AKCR . tapi akuu tak bawa KAMERA , akuu bawa PHONE , hewhew . shhh . . . shhhh . . .  anjing tuh akuu bawak gi sekolah . almaklumlah barang haram . tapi siyes , akuu tade KEDIT , sampai sekarang akuu tade kedit taw2 . sorry kalau i ta balas message u alls . my family plak pegi kl , sebab cousin I -----> nak TUNANG . "huh ? bukan kao cakap haritu COUSIN kaw nak NIKAH ke?" . yess , that's rite . tu cousin lain , ni cousin lain , cam akuu ade sorang COUSIN je , apedaaa =..=' ~ huahar . tapi siyes akuu cakap . akuu PELIK pada mulanya , tapi akuu rasa ia adalah perkara kebiasaan yang dihadapi oleh semua CANDIDATES SPM . Mworago ? ape dia ? huahar . rileks dulu . toksah CURIOUS sangat . cenggini taw . since akuu high school student , akuu start suka pada NAMJA -----> LELAKI since akuu form 2 kott , tu pun suka pada mamat2 KOREA , akuu suka SUPER JUNIOR , B2ST , CNBLUE and so on . Then , masa aku form 3 , barulah akuu nampak sinar LELAKI MALAYSIA , masa form 4 semakin GATAL pulak , tak cukup dengan MAMAT MELAYU , aku tibai gak mamat CHINA . huahar . Then , bila akuu form 5, akuu da tade feelings dah untuk meminati orang2 nih . dia tetiba BERUBAH . dalam pale kao just nak pikir MARRIED MARRIED MARRIED . wth ? nama pun form 5 belajar munakahat . akuu bersyukur sekolah satu jantina je . at least aku tade arr menGEDIK ngan JANTAN2 kat luar sana . alhamdulilllah . praise to Allah . bukan akuu cakap orang yang sekolah CAMPUR tu menGEDIK ngan JANTAN , tapi akuu cakap pasal diri akuu ni arrr . xboleh kott . alhamdulillah akuu tak rase GATAL + GEDIK tahun niey , mungkin akuu banyak EXPERIENT , bukan experient akuu yang lalui tapi akuu dengar CERITA dai kawan2 akuu pasal boyfie mereka ~ well , i GUESS  YES ! okay , sape boleh tolong akuu carik tajuk lagu nasyid ni .

Suara azan bergema
berkumandang mengalun memuji
kebesaran ketinggianMu
Keagungan ilahi

di subuh hening azan bertakhta 
memanggil untuk solat bersama
jangan lalai dan leka
Ingat kepada yang esa
yakinkanlah diri mereka
akan janji-janji tuhanMu

kesempurnaan kyusyukkan diri'
Menghadap tuhan rabbul alamin


okay , lagu ni memang sedap . suka sangat lorr . okay , akuu nak masukkan beberapa gambar yang akuu tersimpan lama dalam netbook ni . jom KELUARkan ~












Comments

cassiopeia said…
terharu aku tgk gmbr2 lapuk kita semua time form 3 dulu :'( thnks kinah! :)
Assalamu'alaikum. :O
weyy wey.kau sembang ape je neyy shakinah as????? O.o
heyy.u tahuu tak yg i nak bace story you all pegi kl
without me.aduhai~
well to me.kau memang gedik ponn.;p
ahahahaaaa. :D

ouhhh.about your picture above.
eumm.i tergelak balek kowtt.
bila i saw pak cik kepak2 kaki tuu.
hahahaa.pjg kowt comment dlm fb duluu.
fames 'pak cik' tuu.huhuu >.<
ahhh.i dah habis tgk heartstring.
*takde function pon.ignore it*
kayys.da laa.kbai.
wasalam. :]
tayah nak terharu sangat lah kann ???
well hello ? ? ?
tak pergi pun kann ? ? ?
gedikgedikgedik
Minta mak gambar

Popular Posts