cuit siket touching lebey

T.T
Eh eh ? Kenapa awal2 entry akuu ni aku nanges ? T.T . sedey ma , wa cakap sama lu . wa giler sedey . asal ? ceciter ceciter ~ okay2x , tayah nak CURIOUS sangatla kann . cenggini taw . pagi tadi , akuu bangun giler awal , dalam 5.30 pagi cenggitu . pastu lepas akuu dah solat subuh bagai semua , akuu terdengar jeritan kucing yang sangat kuat . "NGIAU NGIAU NGIAU" , akuu un da CUAK giler . akuu takut sangat ade ANJING gigit dak Koku *the cat name* . Pastu kann , bile akuu kuar dari bilek cepat2 . akuu tengok Hamiz *adek akuu* dah bangun tengah pegang lampu suluh sambil pegang pintu tombol . ops , typo --> TOMBOL PINTU . akuu tanya dia . " Hamiz , Koku kene gigit ke dengan anjing ke ? " . " Takde arr , dia gaduh dengan kucing kelabu *kucing liar kat hutan* kat luar rumah kita ni " sambil membuka pintu . Koku pon masuk sambil kakinya terhenjut2 dan berdarah2 . Sedey syot. masa tuh , akuu rase BANGGA giler adek akuu ni seorang PENCINTA KUCING , tapi akuu pulak ---> HATERS kucing taw . sebab akuu pernah FOBIA kena cakar dulu . so , sampai skang akuu TRAUMATISM . okay , back to the story , akuu terTOUCHing skejap tengok adek akuu ni ha , dia sanggup BANGUN semata2 kerana Koku tuh , kalau akuu tade MAKNAnya nak kuar pagi2 buta tu. bek aku TIDO ! *oke Shakinah As Saad memang teruk , PEACE ! * Okay , skang ni adek akuu yang Hamiz tu ATHMA dia giler KRITIKAL sampai kene gi hospital 3 hari minggu lepas . so , doktor dah bagi WARNING ngan dia takbole maen KUCING or pape je bende yang boleh meningkatkan tahap ATHMA dy tuu . Akuu kesian ngan dea tak dapat men kucing , tapi for his sake , kenalah dia STOP . Then , lepastu akuu un buka blog seorang lelaki ni . akuu tak expect un blog dea pasal kucing *akuu da BLUR da kenapa harini isu semasa pasal kucing je ?* then , akuu bacalah kisah pasal Hero *bukan TVXQ tapi nama kucing* yang kena potong kedua dua belah kakinya sebab dia mencuri ikan di sebuah restoran bukan islam , waaaa T.T , giley sedey , baca je na nanges . Masa akuu tengok video dia uh , lagilaa akuu nak menangis , rasa KESIAN sangat , dia just ade 2 kaki kat bahagian belakang badan dia je . Gila KEJAM orang yang potong kaki dia tuh . Kucing Hero tuh tak bersalah ponn taw . Okay , even akuu CAT HATERS tapi akuu tetap berperikemanusiaan , n akuu still sayang kucing even aku benci mereka . okay , cer tengok video ni *wah2x POPULAR lew dak hero ni masuk BLOG akuu , wahahaha , gurau jek*


Then , akuu rasa kucing ni sangat tak patut diperlakukan sebegini , sebab dia pun ada HAK nak hidup atas bumi Allah ni . Dia pun makhluk Allah juga , kenapa manusia ni kejam ? kesian kucing ni . T.T . Marilah kita berdoa supaya kucing ni hidup bahagia di saat2 akhir dia dan semoga orang yang potong kaki dia ni SEDAR dan INSAF akan kesalahannya . GILA PUNYA ORANG . apedaa ~ ikan kaw seekor kene curi bukannya memBANKRUPTkan restoran kaw ponn , BODOH ! *eyy , geramnya akuu* sabar jelaa ~ kepada YUNHO omma , awak mesti nak nanges kann kalau awak baca blog saya ni ? T.T . agak2 nya cemana lah keadaan Yunho *kucing dak Nabilah Razak tu?* . akuu pon agak WORRY jugak . okay , need 2 stop , salam ukhuwwah ~

Comments

haiyyy. dah kenapa beloogg kau penuh dgn kucingg
jekkk. hahahaha. but such a sad situation for
koku. humm. time akak lagi terukk. yg pako tuu.
berdarah muka dia tauu. hidung punn berdarah. lelangit inside her mouth akak syak kena toreh jekk. poor at her actually. jlan punn terencot encot. then after awhile akak mandikan dia. dia pun time tuu da ukayy sikett. akak sikat bulu dia. sempat bermanja lagi *chehh* then esok tuu teros *how to say this hah* meninngal or mati. langgar by car yg ayah drive. but i know ayah x sengaje. nak bt cane. thats her fate. humm such a waste. bulu dia sangatt santekk tauu. 3 color mix. hehehe ^o^
heyy2x , mak mara taw guna sikat baby tuu ~ kalau bulu dia santek sangat pown , cukur ler buat beg bulu hang . oraite x ?

Popular Posts