mood bahagia ~

Well hello there the readers . hahar . kenapa akuu bahagia sangat niyh ? erm , ntahlaa . akuu je kott syiok sendiri . papehal un akuu bahagia bile akuu buka FB . akuu tengok balek chat akuu ngan kawan2x akuu *sumpa ayat cover* huahar , akuu eksaited plak tetiba niyh . awak2x , saya taw awak tade rase pape un , saya je yang SS *syok sendiri* tapi saya x kesah sebab saya memang suke syok sendiri . ade sape nak halang akuu , silakan ~ okay , esok wa nak pergi library . nak buat hw chemistry tapi wa xtido lagi niyh . kehkehkheh . sukati aku laa ~ ish , ape akuu wat ni ?? buang masa dan current je la , papehal un . sejak 2 menja ni akuu da jadi agak MERENG , nape ? entahla , ASTAGHFIRULLAHALZIM , ingat2 lah allah yer , Shakinah As Saad , banyakkan beristighfar dan berzikir , jangan melakukan perkara yang dilarang oleh Allah *pesanan Ustaz Azhar Idrus* Ustaz Azhar Idrus best , bagi ceramah . Akuu rasa ceramah dari dia je yg buat aq xngantok . huahar . okay , mata nak tido . badn nak katil . so , better aq off dulu , ktengsbai , assalammualaikum , janan lupa tengok video anwar hadi yg terbaru ~ CHOWZ!

Comments

meme muu buang current ponn.
tersangat lahh dgn pembazirannyee.
maembazir tuu amalan syaitan jugakk.
ingat tuu. :|
'sejak dua menja yee' ponn bolehh. O.o

*heyy ko x nmpak ke akak yg trajinn dok stalk belogg ko. rajin comment. penah ko buat sungguh camtuu. ade. ade. takde kann.* :))))
lu memang STALKER terhebad der ~

Popular Posts