wedding kak IFFA ^^

Hello peeps ^^
Akak akuu tanya apa maksud peeps tu ? Well akuu sendiri tataw , yang penting akuu dah guna dah pown . bhahahah :P okay , back to the topic kat atas . searang ni akuu nak ceritakan suasana wedding sepupu akuu iaitu kak IFFA or nama penuhnya Siti Nur Afifah binti Jalaluddin . Akuu tanak cerita banyak , so akuu tayangkan je gambar2 kat sana , memandangkan photoghrapher terhebad ni ----> jadi photoghraper tak terLANTIK kat sana -------->>> Shafiqah As Saad and Shakinah As Saad . As korang TAKTAW , akuu datang ke wedding ni dengan perasaan TAK MALUnya memakai baju SUKAN SMKA Sharifah Rodziah , what the ? ? ? , yess ! tayah SHOCK sangat , memang YER ponn . sebab akuu baru balek dari MERENTAS DESA . ayah kena masak kat wedding tu , so tak MUNGKIN lahkan sempat nak balik umah akuu kat Bukit Rambai semata2 nak TUKAR baju . . . oh maigod , naseb bek KENDARAT bukan dari kalangan kitorang , FIUHH~ , xmungkin akuu dengan BAJU PJ bagai tu nak jadi KENDARAT kann ? no way , MAN ! tapi jadi PHOTOGHRAPHER pon oke what ? jom lihat picca ~


berat sama dipikul , ringan sama dijinjing


kek hand-made by ma cousin ----> Siti Aishah Nordin


rombongan pengantin lelaki dah sampai


dah bergabung


atas pelamin yang lawa


pelbagai sides


hamek kaw , GIGA punya picca


dari kiri : Aunty Minah (bride's mother) , kak Nurul (bride's sister) , Makleh and my beloved mom


Aunty Saa'diah and Mak Yan


Pakleh


penah x pergi owang kawen makan MEE ???


upacara tepung menawar opppss .... tepung tawar


keluarga pengantin lelaki
Akak : Yang pakai baju HITAM tu hensem kott ~
Akuu : What ever ~


makan jangan tak makan



seronok naw makan kek tu


with omma and appa's bride


happy picca


Pak Ie' : Akuu cocok kaw dengan pisau nih
Kawan Pak Ie' : Cocok2x , hiarggghhhh !!!!


pengantin baru vs pengantin lama


sumpa pecah perut kaw


Faqih terejal ^^ ----> cousin of mine


ramai tak cousin akuu ~ belum lengkap sumer lagi nih
MANA SHACKY ???


jengjeng ~ akuu hadiahkan keris ni untukmu ~


Groom : dah berpeluh ni
Bride : Rilekss luh , saya pakai tudung pun tak bising daa ~


Akak : Emak , SMILE :)


peace no perang ^^V


1 , 2 , 3 jom NGANGA !


pemotongan kek ~


Abang Man yang LORAT nak meniru pose NGANGA akuu
kita bagikan ~


SEE ? I told you !


erk ? motif ?


2 budak comel terejal ~


GILER terejal 


effect lepas makan BIG APPLE ~


Shacky : Jom tengok atas ?
Abang Man : Atas ade syiling ~ bukan duit syiling


akuu suka buat peace ~


kata dah ~


akak akuu ponn sama ~


kehilangan bride ~


machonyew ~


aku penyek jugak budak ni karang ~


kau SIAP !


sape groom akuu ni ?


yang pastinya bukan Adib Rahimi ~


perbezaan tona kaler 


peace lagi 


daebak kann ?


akuu tembak kaw


wondering again ~


si comel Alin ~


daebak lah sangat ~ muka akuu gigih tuu ~


pipi awak tomey ~


STRIVE HARD nak amik picca


hey , pandang sini daa ~


potong lidah kang ~


SARCASTIC betoi ~


okay , tu je yang berlaku di sana . next entry akuu citer pasal AKCR plak ~ kbai , annyong and salam ukuwwah from me -----> Shacky The Genius !!!!

Comments

Assalamu'alaikum. :))))))

first of all.
i nak kasi tahuu you neyy.
sarcastic means menyindir.okayy.
so tak sesway u pnya caption yg last tuu.
second.at picca of pak ie' & his friend tu.
*nau nya friend.itu org singapore.gilerr* :O
caption kau."aku cocok pisau neyy"
sorry.pisau.heyy.u biar betol.
pisau kowwttt.
terang lagi bersuloh itu keris.
aduhai. =.="
lawak laa u neyy.
daa boleh fill form masok tj. rambutan.
hahaaa.
anyway.great picca.
*tgk laa tgn sape yg snap*
ishhh. -______-
adios. >.<
ek eleh bajetnyew . . . nway , orang bukannya taw ponn pisau ke keris ke pedang ke ? tak penting ponn kann ?? nuhn chincha cheomalyo ??? micheoso ? ? ?
takde laa micheoseo mana punn.itu suara Jung Il Woo jekk.
memang lah tak penting in your perspective.
buttt.from other perspective.org yg tahu itu adalah KERIS.
akan assume you as MICHEOSEO.ado pehe ke do mu neyy.
ey3 , sukati kome laa kome nak buek apo pun , hang jangan nak lorat kat sini ~

Popular Posts