aku gila sehari

Weuweuweuweuweuweuweuweuweuweuweu~ bhahahahhahaha
Apa kena dengan akuu ni ? Yela , cer baca TITLE kat atas tuh " Aku gila sehari " . Yer ,  tapi bukan harini arr . semalam je akuu GILER . Untuk pengetahuan korang , semalam ade 3 PERKARA penting berlaku kat akuu .

1)Akuu LAWAN CHESS ngan Farid Zealous


akuu memang comel


Okay , semalam akuu pergi LIBRARY bukit baru as usual dengan U-know , Iqi and Najahah . Eyna datang lambat siket . Then , akuu TAHU yang akuu akan lawan CHESS dengan Ahmad Farid Shaari atau yang lebih dikenali sebagai Farid Zealous . Oleh sebab akuu akan balik pukul 2pm <------ *wooyoung oppa* okay back to topic please ? ------> so , Farid cakap " Okay , pukul 1 kita lawan ! " . Masa dia cakap macamtu , akuu dah CUAK dah . Takut doe , gila kaw nak lawan dengan budak WAKIL Melaka . ARRRGGGHHHHH tidak !!!! Jam menunjukkan pukul 1pm , akuu rasa CUAK nak MATI , masa Farid and his FRIENDS dah turun bawah . Akuu still lagi buat BODO macam tataw pape ajar U-know something . *Niat akuu is untuk buat dia tengok akuu cam sebuk siket arr* . GUESS what ??? masa akuu nak turun tangga tingkat 1st tu , sambil cakap ngan Najahah yang akuu sangat CUAK " Jaah , cenggana ni ? Cenggana ni ? Kita TAKUT arr ! " "Kina , ala ! Kaw main jela . Bukannye pape pon ! " Tiba2 , akuu terTEMBUNG dengan dak Farid kat tangga tuh . Dia sebenarnya dari TOILET aras tuh . PERRGGGHHH !!!!! memang TAK arr kan ! Akuu rasa MALU plus nak LARI balik naik atas je . Tapi apakan daya , Jaah soh akuu turun jugak . Naseb bek Farid jalan dulu . Pastu diikuti kitorang kat belakang dia . Sampai kat bawah , Farid terus bawa CHESS dia , CARI akuu *sebab akuu menyorok* n CARI tempat untuk kitorang LAWAN . Masa tu akuu rasa cam nak JERIT sekuat hati cakap " FARID , AKUU TANAK LAWAN DENGAN KAW . AKUU TAKUT!!! " tapi , akuu mampu jerit dalam hati jelakan !!! T.T .Lepastu , U-know and Jaah bawak akuu kuar . Terus duduk kat luar sebab Farid nak lawan kat luar . Mule2 Farid tak nampak akuu kat mana . Pastu akuu text dia soh carik akuu . Okay , bila dia datang berDEKATan ngan akuu , akuu rase JANTUNG akuu macam nak PECAH , sebab TAKUT sangat nak LAWAN !!! *Dasaran punya Farid* . Memang lagi akuu rase nak MATI bila dia bawak sekali KONCO2 dia . sorang tuh akuu panggil dia budak baju PUTIH *kawan lama dak U-know* and the other one is budak KURANG rambut . Huahar jahatkah akuu? Xkan ???! Okay , Farid memang sangat DETERMINED . Dia marah TEGUR akuu-----> 1 ) "Susun KING pun salah , apa citer ni?" 2) "Owh , kaw nak kuarkan PAWN kaw bentuk zig zag ea ?" *sambilkan hentak2 pawn akuu* 3) "kenapa tak kuarkan Bishop kaw ?" *sambil pegang Bishop akuu then tunjukkan cara nak kuarkan Bishop akuu yang akuu sendiri dah BLOCK guna PAWN akuu sendiri ~ haihh !* n macam2 lagi , akuu pun dah tak ingat . Tapi , akuu terHARU sebab U-know , Jaah , Iqi and Eyna tengok akuu main . Tapi akuu MENYAMPAH sebab kawan dak Farid tengok akuu main . Yess , kawan dia yang kurang RAMBUT tuh . Aku paling BENCI bila dia PSYCHO akuu . " Weyy , lebih baik kaw kalah menyerah diri . Lebih berMARUAH daripada kaw dikalahkan !!! " BUDUSS je , akuu rase kalau kaw SURRENDER lagila takde MARUAH . SENGAL NYER BUDAK !!!! DUSH DUSH DUSH !!! hamekaw ~ . Oleh sebab , akuu dah tak tahan nak dengar kawan dia teriak " Farid , akuu dah LAPAR ni , jom arr ! " , tapi Farid jawab " Nanti kejap , sikit lagi habeslah " . *syiot jerrr =..=" .. Yelaa , akuu sedar diri akuu sape ~ T.T . So , akuu jatuhkan KING akuu * Farid punya PSYCHO* , then , sekarang SOULTANZ is 1 and SHARODZ is 0 . bhahahha !

2)Akuu terpaksa terKANDAS kat MC selama 2 jam untuk tunggu bas nak balik Bukit Rambai


gambar hiasan


Tak pernah dalam sejarah hidup akuu tunggu bas selama 2 jam . memang TAK arr . Dari pukul 2.30 akuu tunggu , pukul 4.30 baru akuuu dapat naek taw . SEDEY syot ~ rase cam GRRRRR .... dah arr akuu tak makn pape . Alhamdulillah akuu sampai dengan selamat .

3)Aidill Fitri yang giler call akuu


Yess , dia ni call akuu guna public phone . Mule2 akuu tertanya2 sape arr yang sore JANTAN tanya akuu " Ni Shakinah As Saad ea ? Duduk mana ? Skola mana ? Kelas apa ? Dulu sekolah mana ? Tahun depan sekolah mana ? Tahun depan nak belajar kat mana ? Tinggal kat mana ? Tinggal dengan sape ? Ni nombor awak ke ? Markah ADD MATH dengan MATH MODE berapa ? Markah kertas 1 PHYSICS berapa ? Awak ni pelat R ke ? Saya PELAT S takk ? Awak suka Farid Kamil ? Awak suka Aaron Aziz ? Awak suka Raqib Majid ? dan akuu sangat boleh CAM tu suara AIDILL FITRI even dia cakap dia ialah FARID ZEALOUS . Wth ? akuu da kenal sore korang doewh ~ Btw , tayah nak KENAkan akuu sangat . Akuu tak HAMAK pun nak cakap ngan korang laa . HAKKKKKKTUUUUIIIIIIHHHHH !!!! *word yang Farid Zealous tak suke akuu cakap* arrghh , mam*** tak layan !!! Aidill , pleaselaa jangan buat keje gila ! sebab kaw sememangnya memang sangat GILA !!! Any comment ??? !!!

Comments

Firstly,
may peace be upon you. :)
hahaha.of course i got a comment for you. :3
well.as usuall.neo.neo.
aishh.jinja.mitcyeo bori gaetta. -_________-
wrote a really really.looong post.
thank god that i mmg rajin baca
*tu pon ade skip* :p
gillo tuu.takde laa sgt bila baca.
just kau tuu har.yg mmg gillo sjk azali lagi.
puwahahaha. *x payah sentap* =.="
bohsan tahuu.pasal jantan bagai neyy.
ntah hape hape jekk.
alahh.asyik akak aje yg dok baca belog kau.
comment bagai.kau hadee? :|??
harrraaaammm~
*hamboi.pjg daa komentarnyaa*
ktengsbai. :))))))
ouhh yaa.
i just noticed that now.
hurrrmm.about ya header tuu.kann.
x payah susah2 sgt lah tunjuk riak kau tuu.
*woii!sapu sammpah ke?!*
hahahahaha.if you watched lawak ke der.
then you will know.
if somebody else kann.maybe.
letak comment.
'hakktuuuiiiihhh'
puwahahahahaha.lolol. :D
*woii!sapu sammpah ke?!* ewah2x , hang jaga bek2 siket molot hang tuh ...
Jangan sampai wa tanya sama luuu " HEY , LU NAK KENA SEPAK KE , DER ? " .... sukati wa lew wa nak buat kapepun *anas's voice* ... nanti kalau wa free , wa komen panjang2 kat belog u , can ??? can arr can arr !!!
ehh.dipersilakan.jemput lahh. :D
comment i punya belogg.
mmg itu jek task yg ade kann.leave a comment. :O
takde nyeer task2 nonsence like.
*sapu sammpah here*
jgn nak membongakkk. =..=
and x payah bahjet *kape kape* kat sineyy.
kau bukan anas.remember.kau takde
split personality plus hyperactive disorder. :\
ouhh.x ppayah nak sepak sesama makhluk.
org x bertamadun and takde integriti jek bt gituh.
x malu ke.oiyy.org sapu sammpah lagi baik tauu.
hahahaha.joking only.
:)))))))
hey2x , pigi MAKAN laaaa !!!!!
apa kauu.memang tengah kunyah coco crunch punn neyy.
haktuuiihhh.haha.
ehh.kau baca ke tidak comment i yg paling atas tuu.
haktuihhhhh !!!!!!!!!!!!! puihhhhhh .. DASARAN punya orang !!!!

Popular Posts