perigi cari timba ???

Assalammualaikum...
Rindu pada saya tak??
Ahai ~ da lama tak hapdate belog niyh..
Rindu giler kowt....haha ~
Erm...semenjak dua menjak tiga menjak niey
Saya telah ditanya dengan beberapa soalan cepumas daripada kengkawanku <3
CONTOH

A friend : Weyt Kina..Melampau giler kaw....
Shacky  : Apasal ??!!
A friend : Melampau giler kaw letak gambar2 Suah dalam belog kaw...Kalau sikit tapelah ni macam photo
               album plak aq tengok...
Shacky  : >.< biarlaa....Bukan dia tengok un ~ Kita suke muka dia ..post je laa kat blog..apa susah
A friend : Mana kaw dapat gegambar dia uh ??~ Dalah cecomel segala...>.<
Shacky  : Eh2 adalah...rahsia tak boleh bagitaw laa honey!!
A friend : Kaw memang STALKER TERHEBAD laa... >.<
Shacky  : Yup...I think so!!hehe >.<
A friend : Aq rase kaw ni PERIGI CARI TIMBA !!! haha :P
Shacky  : Hello...dia kenal i okay??
A friend : Tepuk sebelah tangan tak berbunyi wahai cik Shakinah As Saad...
Shacky  : Yeah,rite!! Tapi kalau da takdir..sape lah taw kan??
A friend : ............................(speechless)

Okay fine saya taw laa saya memang agak overeact sket
Tapi kan..It is better than orang yang da ada couple pastu nak gebang2 plak pasal bf or gf dia uh
Pada orang len maybe it is "SO SWEET" tapi bagi saya it is ANNOYING!!
I mean...bukanlah saya mara korang bercouple tapi maksud saya yang 'orang yang selaloo nak gebang2 pasal bf or gf dia" uh camni laa...
Sampai tules si minah sorang ni milik si mamat sorang ni..
Contoh : ********** milik (***** *****)
Hey3x sedar diri tu siket maa..
Korang belom kawen mana bole memiliki2 cam gitu..
Tak bagos sungguh
"Agaknya ni makan dia??"
Nak sup kaki??
Well hello??!!Saya tak kesah lah korang nak couple ke kawen ke??
Tapi pasal isu ni memang laa sangat sensitif buat saya
Buat pengetahuan laa...Si minah ni baru baya saya...Kesian ur parent especially ur mom...
U are theirs not him.....So please make me feel well...
Don't make me PUKE onto my keyboard , please ??!!! (habes keyboard kene muntah)
Nak couple jadilaa macam couple cik Aida Syazwana & encik Megat Amir Danish..
Tulaa baru sweet couple..
kalau nak direstui oleh mak bapak about ur relationship..
Please do not spread ur 'good relation' with the guy to all people in the world..It's SUCK!!!...
Because I love watching love story not READING.. (please??!)
bolehlaa..baca love story siket2 >.<
Remember this' love to study before you love somebody '
Special cerita untok orang yang macam saya..as perigi cari timba
A little thing called love - Thailand movie
rugi tak tengok best giler
Asal best??
coz...pilihan saya sentiasa yang TERBAEK....>.<
yuhoo!!:P


Comments

cassiopeia said…
ko ni kan btl2 lah aku x phm... sebagai ur omma aku tabik ah jgk kt ko but why sudden???
Shacky_61286 said…
Biarlaa...omma niey..
Kita mestilah saling ingat-mengingati

Popular Posts