My First Travelling Project ^^

Assalammualaikum.... huahar ~ hiahar ~ wohho.. wohhhu . waaaaaaah , rinduuuuunya pada blog aku sorang nih . lama gila tak update kat kau eh ? it's okay . sekarang akuu dah habis SPM . Chinchayo ? Yess , I'm free from SPM , tapi xdelaa rase free sangat sebab masa SPM ponn aku rase aku da terFREE kan hidup aku . okay . sambung pada main topic . Yess , akuu baru balik dari Travel 1st aku iaitu ke Penang , Kedah and Langkawi . Best sangat , lawatan ikut koperasi . Iyelaaaa , owner blog ini kan AJK koperasi yang telah berkhidmat untuk koperasi terchenta . So , kira reward pada kitorang laaah ~ tarikhnya dari 7 hingga 10 haribulan 12 tahun 2012 . lepastu akuu sambung travelling project akuu yang kedua by Ar-Razi Nation di kem Riverstone kat Batu Caves , nun ! hush , kat sana memang penat dan SUCK ! . But , kitorang belajar macam2 kat sana ! akuu ponn malas nak story banyak2 , kita tengok gambar jelaa ek ?


cantik kann ? kat Bukit Bendera , Pulau Pinang 




macam kat tempat Panic at The Disco punya MV





Hanum in Taj Mahal


Shooting for Istanbul Aku datang Balik !


admire kipas angin tu






cikgu Aisah kata aku cute dalam gambar ni . HUHU ^^


dorm kitorang kat Langkawi


I'm in Korea !









gambar super AWESOME !








Ini baru My First Travelling Project . Nanti2 akuu sambung Travelling Project yang kedua and so on kay ? Assalammualaikum !


Comments

Ehem. Ehemm. *soundcheck. soundcheck*
Assalamu'alaikum w.b.t. :))

Okayy. Izinkan saya untuk meletakkan komentar saya di belog anda ini. :D
You think i will never noticed that you wear jacket maroon tuu ?
Sori lah bhai ! i nampak sangat. Hahaha 3:|
But pelik kan member kau lain baju one piece jee, kau yg siap berjacket bagai.
Beb ! Kita kat Malaysia bhai~
Ouh yaa. And then dah pahhal korean flag kat situ tuh ?
Konon poyo kat korea lar. Bahjet jugak lar !
Hehehe :3

*p/s : Sila basuh jacket itu jika sudah puas menggunakan yea ! :)
shacky minhyuk said…
ehhhhh , Kak As . Stop being envier laaaa . lifeless betoll , bhahahahhahaha .... sukati angah laa nak pakai baju tu berapa banyak kali ponn . cantek taw baju sejuk tu , ramai orang puji taw . style korea gituuuu .... akak ade ke???? hahahhaha . btw, angah sohh akak baca yg entry pasal rempah bukan pasal travelling project ni , hahadoyy !!!

Popular Posts