aku dimalukan ? ? ?

hello peeps ! akuu baru balek dari sekola . ade laporan adab , kena cehh . As usual mesti komen2 , BEBEL , walawei . itu perkara WAJIB . "Gila kaw tade bende tu" suara Mak Jem . Hari ni akuu sangat berbesar hati nak cerita pasal Encik Razak akuu a.k.a. our Papa . I mean Ar - Razi's papa . yess . He is our class teacher . And he just made me gone through a shame scene i had ever through . ARRRRGGGGHHHHH !!!! , can you imagine that ? My Encik Razak dah bocorkan rahsia akuu . Ciss , GERAMnye . Ustaz Muazzam pown same . Begini , pada hari Rabu yang lepas , akuu temankan Sharifah dan Humairak ambil gambar dengan Ustazah Kamariah . Okay , tetiba plak Ustaz Muazzam datang dengan 'kepalanya yang tak boleh pusing' tu . Kesian akuu tengok ! *akuu dakwa dia kena lempang dengan jin* . Dia dah tahu sakit tu , ada hati nak kenakan orang , dia teriak memanggil Cikgu Zaki *my new crush* ke arah kami " ZAKI ! ZAKI ! ZAKI ! Meh sini jap !" sambil menyeringai memandang aku . Cehh ! Masa tu akuu rase cam nak pijak je kaki Ustaz Muazzam . Eyy , geram syot ! Then , apa lagi cikgu Zaki un datanglaa . Thanks god , Ustaz Muazzam hanya jawab "Weyy , Zaki . Humairak ni ha nak cakap dengan Pakcik Rahim dia" . Wuuuuuuuuuuuuuuu ~ selamat doe ! Nak dipendekkan cerita , Encik Razak ponn sampai . Aku sangat perasan dia ambil gambar kitorang banyak kali . And yang paling akuu BENGANG tahap dewa bile last shot dia ambil dia mention NAMA aku 'AS!' dengan kuat sambil tersenyum jahat ke arah aku . straight akuu jelingkan mata akuu kat Cikgu Zaki . Perghhhh , dia pandang akuu bengeng ! " Gila kaw dia tak pandang ! " Mak Jem kembali bersuara .Okay2x , akuu tahu sape yang baca citer ni mesti PENING . okay , biar akuu flashback balek apa yang berlaku sebelum ni. Okay , tanggal 16 Mei 2012 . Akuu bagi hadiah kat Cikgu NN , Encik Razak and Encik Zaki and akuu x expect ponn tempat Encik Razak opposite dengan Encik Zaki . Okay , aku bagi hadiah tu semua samaa - File Holder , tapi pattern lain2x . and kat hadiah Encik Zaki , akuu just tules 'Selamat Hari Guru 2012 , Encik Ahmad Zaki . From : As Form 5 2012' . *okey , sekarang nampak takk cerita tu ?* . Akuu ingatkan nak jadi Secret Admire dia je . Tapi , CISS ! akuu rase dia dah tahu . semuanya gara - gara Ustaz Razak !!!!!!!! Apakah yang akan berlaku kepada Shakinah As ? Benarkah Encik Zaki benar - benar mengecamnya . Saksikanlah sambungan cerita ini di episod akan datang ~ Wassalam !

Comments

saia said…
keman lagi kaka sye sowang nie :)

Popular Posts