Peace be upon to you !!

Hahai semuanya...
Rindu lah nak menulis lagi kat belog nih..
Eh eh bukan menulis but menaip okay ??
Hehehe...memandangkan saya boleh bawa laptop ke sekolah...
So , apa lagi enjoy sakan laa kitorang...
Hahaha...tengok cerita..
Tengok mv korea..
And many more.....
Cam kat rumah...
Adoih...adoih..ni la bebudak sharodz..
Harap maklum laa....
Hehehehe..
Skang ni oleh kerana banyak sangat gambar Suah Jin Shaun dalam netbook ini
So , saya simpulkan sahaja lebih baik saya post dalam blog sahaja..
Boleh korang tengok , ye dak??!!
Kalaulah anda anda dan anda perasan bahawa Suah Jin Shaun mempunyai muka yang seperti
Jang Woo-young from 2pm...
Kalau tak percaya saya ada post satu entri sebelum niy..
Ha , nanti baca taw..
Semua mengenai dia
Hari tu kitorang kawad sempena hari kemerdekaan
Bangga giler dia ada..
I can't control ma self bila nampak seakan - akan atis korea sedang berkawad di Melaka
DASHYAT DASHYAT
tape2 yang penting aku sangat enjoy tengok muke dia..hehe
Nak tengok gambar terbaru dia??Jom2


Tahniah2 dapat straight a's in PMR


Si budak kelabu


Dapat spot tak budak yang centre of the picture tuh ?


 Anggaplah seperti saya yang mengambil gambar ni , hehe...
Suah , pandang saya !!!


Nah amik ni , kasi zoom...


My favourite colour ma..


Dia un suke men game cam saya..
Dia ade lesung pipit cam saya..


Si budak baju putih yang comel2 gitu


Eventhough ramai orang aku tetap dapat spot kat mane dia


Red indian boy


Centre of the picture


The one with the name Shaun :)

Comments

'Suah' : "Sumpah STALKER yg menakotkan lagi
mengerunkan....." =_="
Shacky_61286 said…
ehehehe , biaula . dia tak mara pong ~

Popular Posts