Miss Syakira Farha

Awak2x
Nak bagitahu ni..
Nanti kak shakey nak datang sekolah saya
Mesti lah datang...
Coz nak jumpa saya
Hehe..Kak Shakey yang cun  giler..
Huhu..Kak Shakey yang kini sedang belajar di Universiti of Cairo , Mesir..
@ Universiti Kaherah di Mesir
Ambil Medic study
Hihi..dulu kak shakey sama dorm ngan kita
I mean...akak dorm..hehe
Taopi dia ada adik admire
Fusyooh..rival terbesar akuh..
Tapi dia tetap di <3 ku..
hehehe......korang kenal tak kak shakey??
Nanti dia nak datang jumpa akuh kat kelas akuh tawk...hehe
Bangga giler hati ny..
Tengok lah muka dia
Cun giler..
Tapi jangan kebas dia dari akuh sudah


Picture ni pown aq google image jer..hehe
Akuh sayang dia <3 .....hehe
Dia (Kak Shakey) yang pakai selendang putih tuh..
Cun kan kakak saya??!!

Comments

Popular Posts